Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 § ja 24 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Arctic Natural Products Oy (y-tunnus 2728451-7)

Ainonkatu 8-9, 57200 Savonlinna

Rekisteriasioita hoitava henkilö

Arctic Natural Products Oy / asiakaspalvelu

Puhelin +358 44 981 8849

Sähköposti info@arcticnaturalproducts.com

Rekisterin nimi

Arctic Natural Products Oy:n asiakasrekisteri

Rekisterin pitäminen peruste

Henkilö / yritys on rekisteröitynyt Arctic Natural Products Oy:n asiakkaaksi ja ostanut tuotteita arcticnaturalproducts.comin kautta tai suoraan yritykseltä.

Rekisterin / henkilötietojen käyttötarkoitus

Rekisterin pääasiallinen käyttötarkoitus on Arctic Natural Products Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely, tuotteiden maksamisen seuranta sekä asiakassuhteen hoitaminen. Rekisteriä voidaan käyttää myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää Arctic Natural Products Oy:n toiminnan kehittämiseen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Arctic Natural Products Oy:n omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Arctic Natural Products Oy saattaa käyttää asiakas- ja palvelusuhteen ylläpitämiseen yhteistyökumppaneita. Osa rekisteritiedoista saatetaan siirtää yhteistyökumppanin palvelimille teknisten vaatimusten vuoksi. Tietoja käsitellään ainoastaan Arctic Natural Products Oy:n asiakassuhteen ylläpitämiseen teknisten rajapintojen kautta.

Rekisterin tietosisältö

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

Henkilön etu- ja sukunimi / Yrityksen nimi ja yritystunnus

Sähköpostiosoite

Postiosoite

Puhelinnumero

Tiedot käsitellyistä tilauksista

Tilausten seurantatiedot

Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Nykyisiä ja potentiaalisia asiakkaita koskevat tiedot saadaan mm. tarjouspyyntöjen, uutiskirjeen tilauksen, tuotetilausten ja muiden kontaktien yhteydessä sekä niistä tiedoista, jotka tallentuvat asiakkaan tuotteiden käytöstä. Lisäksi asiakkaiden tiedot saadaan mm. myynnin yhteydessä. Näistä tiedoista tallennetaan ainoastaan niiden potentiaalisten asiakkaiden tiedot, jotka ovat antaneet markkinointi- tai yhteydenottoluvan.

Arctic Natural Products Oy:llä on oikeus julkaista asiakasrekisterin sisältämät tiedot sähköisenä tai kirjallisena luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Luettelolla tarkoitetaan esim. postitustarroja suoramainoksiin tai tuotenäytteisiin. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä Arctic Natural Products Oy:n asiakaspalveluun, sähköpostitse info@arcticnaturalproducts.com tai rekisterinhoitajalle puhelimitse.

Tietojen luovutus ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei luovuteta Arctic Natural Products Oy:n ulkopuolelle. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle, ellei se ole Arctic Natural Products Oy:n tai sen yhteistyökumppanin teknisen toteutumisen varmistamiseksi tarpeellista. Voimassa olevan lainsäädännön edellyttämin tavoin tietoja voidaan luovuttaa viranomaisille.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin tiedot kerätään tietokantoihin, jotka on suojattu palomuurein, salasanoin sekä muilla teknisillä keinoilla. Tietoihin on käyttöoikeus vain Arctic Natural Products Oy:n palveluksessa olevilla henkilöillä tai sen valtuuttamilla toimijoilla, jotka tarvitsevat tietoja työtehtävissään. Manuaalisessa muodossa olevaa aineistoa säilytetään Arctic Natural Products Oy:n käytössä olevissa lukituissa toimitiloissa.

Tarkastusoikeus

Asiakkaalla on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa häntä koskevat tiedot ja vaatia virheellisen tiedon korjaamista rekisterissä. Tarkastuspyyntö on pyydettävä kirjallisesti rekisterinpitäjältä. Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojensa käyttäminen suoramarkkinointiin, etämyyntiin tai mielipidetutkimuksiin.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Arctic Natural Products Oy online store terms of delivery

Arctic Natural Products Oy  (business ID 2728451-7) is responsible for the sale of the products in the online store. Product prices include value added tax valid at the time. We reserve the right to change prices and dispatching costs

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta arcticnaturalproducts.fi. Kaikki tilaukset vahvistetaan automaattisesti sähköpostilla. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää oikean sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilauksen seuraaminen

Tilausvahvistuksen jälkeen asiakas saa sähköpostitse myös ajan tasalla olevat maksu- ja toimitusvahvistukset, joten tilauksen seuraaminen on helppoa.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia uutta vastaavia, avaamattomia, käyttämättömiä sekä myyntikelpoisia tuotteita. Jos haluat tehdä palautuksen, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@arcticnaturalproducts.com sähköpostitse tai puhelimitse numeroon +358 44 981 8849.

Yksityisasiakkaat voivat palauttaa tuotteet postitse asiakaspalautuksena. Ohjeet tuotepalautusta varten: Pakkaa tuote alkuperäiseen kirjeeseen / pakettiin, kirjoita paketin päälle teksti ”Asiakaspalautus”, yrityksen nimi, postin logistiikkatunnuksemme sekä osoitteemme (tiedot löytyvät alta). Ulkomailta tehtyjen palautusten postikulut asiakas maksaa aina itse. Myös yritysasiakkaat maksavat palautuksen toimipisteeseemme muita paitsi virheellisiä tuotteita palautettaessa sovittuaan siitä asiakaspalvelun kanssa etukäteen.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Maksutavan ollessa luottokortti, hyvitetään palautus luottokorttilaskullesi.

Jos palautettu tuote ei ole em. uutta vastaavassa kunnossa, ei tuotteen hintaa palauteta. Mahdollinen tuotteen takaisinlähetys tapahtuu asiakkaan kustannuksella.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta: mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi asiakaspalveluumme.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Palautusosoite:
Asiakaspalautus / Arctic Natural Products Oy
 Logistiikkatunnus: XXXX
Ainonkatu 8-9, 57200 Savonlinna

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme sekä sivujen muita tietoja. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Arctic Natural Products Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti eikä luovuta tietoja ulkopuolisille tahoille.